Vacature Accountmanager / New Business Developer Zorg

Adviestalent zoekt een Accountmanager / New Business Developer (m/v) om onze impact met jong talent in de zorg te vergroten.

Breng jij de frisse blik van jong talent verder de zorg in? Ben jij die ambitieuze en ervaren accountmanager die weet hoe je opdrachtkansen herkent en verzilvert? Vind je het leuk om met jonge mensen te werken en hen een boost te geven in hun loopbaan? We zijn benieuwd naar jou en verkennen graag wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wie zijn wij?

Adviestalent brengt de innovatie en realisatiekracht van jong talent naar het werkveld van de zorg. Met onze adviseurs dragen wij bij aan oplossingen die ertoe doen. Door mee te werken in projecten, programma’s en onderzoeksvragen in ziekenhuizen en andere zorgorganisaties. Als jong talent bedrijf van TwynstraGudde hebben we de senior expertise achter de hand om kwaliteit in onze opdrachten te leveren.

Wat ga je doen?

In jouw rol werf je nieuwe klanten in de zorgsector en onderhoud je bestaande klantrelaties. Je bouwt een relatie op waarin je meedenkt met de klantvraag, verbindingen legt naar ons aanbod van jong talent en weet in te spelen op de kernbehoefte van de klant. Op basis daarvan maak je een juiste match tussen klanten en jong professionals om een goed resultaat neer te zetten. Ook maak je offertes, presentaties, planningen en rapportages. In deze rol zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de actuele ontwikkelingen en vraagstukken in de zorgsector. Je ontwikkelt relevante (generieke) kennis en ervaring en werkt aan product- en propositieontwikkeling.

Wie zoeken we?

Een keyspeler in ons team. Wij zoeken een gedreven accountmanager/new business developer met oog voor relaties en een gezonde dosis commerciële energie. Je stapt proactief de markt in om langere projectmanagement- en adviesopdrachten voor onze jonge professionals te acquireren. Daarbij ben je gesprekspartner van bestaande, nieuwe en potentiële klanten van Adviestalent. Dit klantennetwerk laat je groeien, maar je bent ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verdere uitbouw van onze propositie in de zorgsector.

Kennis en ervaring:

  • WO/HBO+ werk-/denkniveau;
  • Werkervaring in de zakelijke dienstverlening
  • Een relevant netwerk in de zorg is een pré
  • Ervaring met het opbouwen en onderhouden van een zakelijk netwerk;
  • Ervaring met het verwerven advies- of projectmanagementopdrachten d.m.v. consultatieve selling.

Competenties en vaardigheden:

  • Analytisch, goede luisteraar en stelt de juiste vragen;
  • Zelfstandig, assertief en ondernemend;
  • Invoelingsvermogen en verbindend
  • Overtuigingskracht;
  • Klant- en kwaliteitsgericht.

Wij bieden..

Een uitdagende baan binnen een bedrijf vol energie, dynamiek en groei. Een baan met doorgroeimogelijkheid naar een managende rol binnen ons bedrijf op het domein zorg. De begeleiding van jonge talenten in hun opdrachten en professionele ontwikkeling hoort daarbij.

De arbeidsvoorwaarden zijn royaal: een goed salaris met een bonusopportunity. Verder een auto, laptop en telefoon van de zaak. Functie betreft een dienstverband tussen de 60 en 100%, de uren zijn bespreekbaar.

Hoe verder?

Ben jij toe aan een tweede of derde stap in je carrière en wil je bijdragen aan de groei van Adviestalent? Mail je motivatie en cv naar isc@adviestalent.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Liesbeth Kronshorst (06-53678672). Het is onze intentie rond 1 januari 2019 deze vacature in te vullen.

Op zoek naar talent? Of je talent ontwikkelen?

Vind Talent Werken bij